.

FOLLOW, FOLLOW, FOLLOW klik sini yerr ^^,

semua cerita-ceriti di dalam blog Tentang ZUWAIRI adalah berkisar tentang kisah yang aku alami dalam hidup aku yakni kisah-kisah benar semua. aku bukan mahu tarik publisiti murahan ke hape, tapi aku sekadar ingin berkongsi Tentang AKU!

Sunday, July 3, 2011

00:49

Assalamualaikum.

di malam yang hening ni, ada pulak idea bertandang.
lagi pun, aku jarang jarang update kan.
ni la masa aku nak tambah isi baru dalam blog.

bercakap pasal blogger ni kan,
betol ke kat malaysia ni, blogger paling ramai jumlahnya?
aku dengar dengar mase digi woww awards hari tu la.
wooowww~ biar betol.
malaysia bukan la besar sangat nak dibandingkan dengan amareka.
betol tak? takkan rakyat kat sana tak suka buat blog kot.
lagi pon, internet dorang lagi advance kut! hurm~

tapi la kan, aku tetap bangga la ngan rakyat malaysia ni. haha~
malaysia pon baru nak update dan advance dalam bidang ni kan.
ok ape. pakat pakat memeriahkan dunia tenet kita ni.
ekekekee~

malam ni saja pon da bertimbun orang buat blog.
salah satu nya member aku. nak aku ajar nak ubah template.
gambatte! hahaha~ ade blog nanti, bagi la link kat aku.
aku tak suka baca sangat blog. tapi aku suka tengok gadget.
bhahahahaha~

tak kisah la kan. gadget best, aku cilok. kehkeh~
boleh kannn~ hehe.


saja letak gambar. nak memeriahkan lagi post. haha~
orang cakap, tips nak bagi orang tak bosan untuk baca post,
letak gambar. okey? 
sila gunakan lah tips ini. 
dan satu lagu, jangan guna bahasa sms. menyampah! 

byeee~ =)

5 Komen:

wAnIEy HuNNy said...

yeah blogger !

Zuwairi Rapi said...

yeah! wanieythecutest! haha~

EG said...

haha. style. tapi ayat last ada error skit. "satu lagi" kan?

Zuwairi Rapi said...

bhahaha~ yup3~ baru perasaan! haha~ thanx!

zulhaidi said...

mntap la brader~~~
haha