.

FOLLOW, FOLLOW, FOLLOW klik sini yerr ^^,

semua cerita-ceriti di dalam blog Tentang ZUWAIRI adalah berkisar tentang kisah yang aku alami dalam hidup aku yakni kisah-kisah benar semua. aku bukan mahu tarik publisiti murahan ke hape, tapi aku sekadar ingin berkongsi Tentang AKU!

Wednesday, June 29, 2011

photoshoot.

hai bloggers =)

aku ni ade sorang sepupu. sepupu aku ni ada DSLR canon.
dan dalam 2-3 hari lepas, dia dok menggila nak photoshoot.
jadi dia ajak aku, dan sepupu aku lagi 2 orang.
dia nak pegi shoot kat taman tengku anis tu.
jadi aku la yang drive. 

mula2 tu aku macam malas la. bukan ape. aku tak pandai la
nak posing posing bagai. malu lah. hahaha~
tapi dia macam nak pegi sangat. so pegi je lah.
siap belanja aku makan tu. terima kasih yee~ hee~

sampai sampai je, terus amik gambar.
memang gila sakan lah. tak kire la posing camna pon. amik je.
so korang layan la sedikit sebanyak yang ade. haha~
best jugak photoshoot ni. kihkih~














memang sume ni aku da upload kat facebook da.
tapi tak kisah la kan. banyak lagi sebenarnya.
aku je tak larat nak compresskan.
banyak sangat.

papepon, aku still enjoy gila shooting.
dan kepada abang yang ajak aku join dowang shoot ngan model dorang,
"sori abang, saya lari. saya tak pandai posing"
haha. dan, abang, "model abang cun lah!"
ngehehehehehehe! ;)

4 Komen:

zulhaidi said...

semAK deme~~

liyana nana ♥ said...

wah juju HOT ! dpt twrn jd model :p

Zuwairi Rapi said...

@zulhaidi - deme semat jugop~

Zuwairi Rapi said...

@cik liya - yakk~ nganyim~ hahaha